Key takeaways fra brukerforum
 
 

6 Key Takeaways fra Brukerforum i Mai 2017

Ibistic Brukerforum ble avholdt i19 mai i Oslo. Herunder følger en liste med 6 «Key Takeaways og tips» som ble presentert under dagen.

 

 
 
 

Generelt om Ibistic Support

Vi kan kontaktes per mail (support@ibistic.com), telefon (+47 2328 4750) og chat widget på ibistic.com. Åpent mandag til fredag 08:00-16:00. For at gjøre det nemmere for brukere kan man følge med i Driftsstatus her. Og Brukerveiledninger finnes her.

Når det rapporteres inn saker er anbefalingen, ta med all informasjon som muliggjør hurtig behandling av saken. Deriblant navn / brukernavn, hvilken regnskapsenhet det gjelder, evt. dokumentnummer/bilagsnummer. Utover dette, ta gjerne med eventuell feilkode, skjermbilde / beskrivelse, og eventuelt andre relevante filer og logs.

Vanlige type saker er datafangst av faktura, administrasjon av kontor og brukere / innlogging, grensesnitt på faktura og utlegg, integrasjon, arbeidsflyt, og endringsønsker og forslag til produkt.

 
 
 
 

Datafangst

Vår skanningspartner Kollektor holdt en presentasjon som demonstrerte hvordan datafangstprosessen foregår. Ibistic gav tips om hvordan man kan redusere feilprosenten, for eksempel sikre god kvalitet på skannet bilde av faktura. For invoicedrop anbefaler vi systemgenerert PDF eller TIFF i 300 DPI, sort / hvitt, Tekst (mer om invoicedrop).

Når det rapporteres datafangstfeil i skanningen, husk å alltid nevne hvilken regnskapsenhet det gjelder, og fakturanummer. Det finnes en rapport under Rapporter -> Log -> Invoicedrop: received invoices, som til enhver tid gir status på dokumenter levert til invoicedrop. Det ble utover dette drøftet diverse typiske feilscenarioer.

 
 
 
 

Integrasjon

Vi gav en orientering om gode rutiner for å unngå feil i integrasjonen. Dere kan finne guider som beskriver punktene i detalj her:

 
 
 
Keypoint4.png
 

Elektronisk Leverandøraktivering

Infrastrukturen i Norge, Norden og i Europa, ble forklart, og hva som skjer i markedet. Det er store fordeler med å gå over fra papir eller PDF/TIFF faktura til elektronisk. Det er hurtigere, ingen tolkefeil og billigere. Det ble forklart hvordan kunder kan aktiveres i PEPPOL/ELMA (eventuelt OIOUBL i Nemhandel i Danmark). Kontakt Ibistic Support for nærmere informasjon.

Studentsamskipnaden i Oslo holdt en presentasjon med sin suksesshistorie i forbindelse med aktivering av leverandører for EHF og vår partner Netwino holdt en presentasjon om Elektronisk aktiveringsprosjekt / Smartbook.

 
 
 
 

Tilleggsmoduler og services

 

Diverse tilleggsmoduler som kan konfigureres ble demonstrert, og dere finner linker til veiledende priser via denne link.

 
 
 
keytakeaway6.png
 

Ibistic Travel & Expense

 

Vår expense løsning ble presentert, og du kan finne mer informasjon om den ved å klikke her.