Ibistic i Finansavisen om elektronisk faktura og EHF

I dagens utgave av Finansavisen og nettsiden Business Norge bidrar Ibistic med et faglig innspill i seksjonen for Virksomhetsstyring ved Oddvar Lone. Les mer om utviklingen og implementeringen av EHF faktura i Norge og få Ibistics vinkling på den framtidige utviklingen i bransjen.

Les det faglige innspill om utviklingen og implementeringen av EHF faktura her.

 

Les mer om utviklingen i bransjen og implementeringen av EHF faktura i Norge, via businessnorge.no eller se finansavisen i dag.

Les mer om utviklingen i bransjen og implementeringen av EHF faktura i Norge, via businessnorge.no eller se finansavisen i dag.

Slik behandler SiO deres fakturaprosess

Har emnet fanget din interesse, så kan du lese mer om hvordan SiO har opplevd å oppnå både finansielle og administrative fordeler ved implementering av EHF. I dag behandles 100% av fakturaene elektronisk, og ut av disse er 85% på EHF format, og resterende 15% er PDF fakturaer, fakturaer på papir er ikke tillatt. De elektroniske fakturaene bidrar til økt kvalitet for regnskapsavdelingen, og behandlingen av fakturaene blir mer automatiser og presis ved bruke av Ibistic Invoice System i regnskapsavdelingen i SiO.

SiO er studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, samskipnad for 26 studiesteder med mer enn 65.000 studenter. https://www.sio.no/