Spesielle behov

Noen bransjer eller virksomheter kan ha spesielle ønsker, krav eller prosesser å ta hensyn til for å kunne optimalisere sin behandling av regnskapsdokumenter.  Hos Ibistic bestreber vi oss på å imøtekomme disse spesielle ønsker og behov.  

 

 

Les hvordan Ibistic møtte Haavinds krav.

Les hvordan Ibistic møtte Haavinds krav.

Kundecase om advokatfirma

Driver du advokatvirksomhet og er i tvil om hvordan Ibistic kan bidra i deres regnskapsfunksjon – så er det nå hjelp å få. På Ibistic’s side om kundecases kan du nå lese om hvordan Ibistics løsning har hjulpet advokatfirmaet Haavind AS med å optimalisere sin regnskapsfunksjon og arbeidsflyt, workflow.

Haavind AS er en av Norges ledende advokatvirksomheter. Firmaet drives som en fullservice advokatvirksomhet som arbeider med nasjonale, såvel som internasjonale klienter.

Se hvordan Ibistic har hjulpet noen andre virksomheter. Finn linken til Ibistic kundecases i footeren under "Nyttige Linker", eller les videre her: