Ved en årlig kåring i Danmark, så hyller Dagbladet Børsen dansk næringslivs vekstelite – de såkalte gasellebedriftene.  I år er Ibistic en av de stolte mottakerne av gasellepris.

 

Den årlige gaselleundersøkelse er blitt utarbeidet siden 1995 med det formål å identifisere de hurtigst voksende bedrifter i Danmark. Med andre ord er gaselleprisen jakten på dansk næringslivs rollemodeller:

 

«Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme», ifølge Niels Lunde, sjefredaktør på Børsen.

 

 
Ibistic-Gazelle
 

For å kvalifisere seg som gasellebedrift, er det imidlertid en rekke stramme krav som virksomheten skal leve opp til. Det kreves blant annet at virksomheten har hatt positiv vekst over fire regnskapsår, og samlet sett minst fordoblet omsetningen over de fire år. Børsens datagrunnlag for låringen bygger på tall fra Erhvervsstyrelsen.

 

Kåringen som Gazelle virksomhed, ser jeg som en stor anerkendelse af arbejdet i Ibistic og ikke mindst som en anerkendelse af vores kunder og dygtige partnere, som sætter deres lid til de services, vi leverer. Det er en ære, at være en del af den udvalgte Gazelle-flok, og jeg er stolt af den indsats, som Ibistics medarbejdere lægger for dagen.”, sier Jesper Brunkel, CEO i Ibistic.

 

Vinnere velges blant mer enn 300.000 aktive bedrifter (Danmarks Statistik). Les mer om kriteriene for å bli Gazelle hos Børsen her.