Hvordan kommer vi i gang med Ibistic fakturaflyt løsningen?

Kom hurtig i gang med fakturabehandling i Ibistic Invoice System – kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe dere i gang. Se, hvordan fakturaflytsystemet virker ved å booke en GRATIS demo, eller ring for å høre mer. Teamet vårt er klar til å fortelle og vise, hvordan dere kan optimalisere deres faktura arbeidsflyt. Små, mellomstore eller store virksomheter – Vi ønsker å supportere deres virksomhet på alle nivåer med faktura behandling, løsningen er veldig fleksibel og kan tilpasses deres behov.

Hvilke ERP-systemer integrerer Ibistic Invoice System til?

Ibistic fakturaflyt forbindes enkelt med deres ERP-system, da Ibistic faktura behandling har standard integrasjoner med størstedelen av ERP-systemene på markedet. Blant de systemene vi har spesielt god erfaring med er e-Conomic, Agresso, Microsoft Dynamics (C5, NAV, AX), Visma og SAP. Finner du ikke ERP-systemet som dere bruker, så er det ikke noe problem, våre eksperter står klar til å lage en integrasjonen til deres løsning.

 

 

Er det en enkel måte å håndtere vår faktura arbeidsflyt?

Ibistics fakturasystem er intuitiv lett å bruke, det gjelder både for godkjenner og regnskapsbruker. I Ibistic Invoice System blir deres fakturaer automatisk distribuert og kontert ut fra forutbestemte regler, som dere selv setter opp i deres fakturaflyt.

 

Hvem eier våres data og er det sikkert i skyen?

Det gjør dere – og dere kan fritt disponere over data i Ibistic Invoice System. Opphører avtalen, kan dere alltid få et uttrekk fra fakturasystemet. I løsningen kan man dessuten individuelt tildele brukere forskjellige rettigheter til å se, rette, godkjenne, arkivere og sende ut purringer. Vi tar sikkerhet veldig alvorlig, derfor oppbevares deres data naturligvis sikkert i skyen.

 

Kan vi bestille en GRATIS demo?

I 30 dager kan dere få fri tilgang til alle features i Ibistic Invoice System – slik at dere kan se om dette er et system som passer for dere. Book en dem her på siden, så kontakter vi dere – og der etter vil dere ha full tilgang til å test Ibistic Invoice System.

Hvor og hvordan kan vi få hjelp?

- Vi er kun et klikk eller oppringning vekk – og vi vil gjerne hjelpe dere! Slik at dere for ut potensialet ut av deres fakturasystem, Ibistic Invoice System. Gratis support er alltid en del av deres avtale for Ibistic Invoice System, og vi sitter klar fra 08-16.