Ibistic_Integrations_banner.png
Ibistic_Integrations_banner.png

Integración con tu sistema de contabilidad


Ibistic se integra con tu sistema ERP mediante web services seguros utilizando plugins standard.

 

SCROLL DOWN

Integración con tu sistema de contabilidad


Ibistic se integra con tu sistema ERP mediante web services seguros utilizando plugins standard.

 

Conecte Ibistic a su sistema ERP

Las soluciones de Ibistic para trabajar con facturas e informes de viajes y gastos son fáciles de integrar con todos los sistemas ERP. Ibistic ha desarrollado integraciones estándar en cooperación con los principales proveedores de ERP.

 

 
 
 

e-conomic

Ibistic og e-conomic har et veletableret samarbejde gennem mange år og derfor er du sikret en stabil integration som e-conomic bruger. Selve opstarten som kunde er klaret på blot et par dage, og du kan lynhurtigt komme videre med dine økonomiske gøremål. Set-up er simpelt og det er nemt at komme i gang. Skulle du alligevel have udfordringer med at komme i gang med Ibistic sammen med e-conomic, har vi guides til rådighed og en support, der sidder klar til at hjælpe dig videre på både telefon, chat og e-mail. Læs mere om fordelene ved e-conomic og Ibistic på denne side.

economic.png
 

Navision

Ibistic integrerer til Navision fra Microsoft Dynamics. En af vores mest gænge og stabile integrationer er til Navision. Vi har derfor særdeles stor erfaring med at integrere Microsoft Dynamics Navision med vores professionelle løsninger til jeres økonomisystem. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning i, hvordan et forløb med opstart vil være for jeres virksomhed.

MS NAV.png
 

C5

Ibistic har integration til C5 fra Microsoft. Ibistic er rutineret samarbejdspartner med Microsoft gennem mange år og derfor er en integration mellem vores løsninger og C5 en nem opgave. Kontakt os for at høre, hvordan en projektplan vil kunne se ud for jer.

MS C5.png
 

Axapta

Ibistic fuldender cirklen ift. Microsoft Dynamics og vi har derfor også en stabil integration til Axapta.

MS AX.png
 

SAP

SAP integration er også en fast opsætning hos Ibistic.

Sap.png
 

Øvrige Økonomisystemer

Ser du ikke dit ERP-system blandt vores mest almindelige integrationer, er der ingen grund til at miste modet. Vi udvikler løbende vores løsninger og integrationer, så måske er vi lige midt i at opsætte den integration, du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os og komme med forespørgsler på integrationer til mindre brugte ERP-systemer eller økonomisystemer, der ikke er nævnt her.

Andre ERP.png
 
 

 
 
 

HØR MERE OM INTEGRATION

 

Vil du vide mere om hvad en Ibistic integration til dit økonomisystem kan gøre for dig - så lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder. Book en demo, så vender vi tilbage til dig så snart, som muligt.

kreditkort-cirkel.jpg
 
 
Time_flies.jpg