Keytakeaways brugerforum 2017.png
 
 

6 Key Takeaways fra Brugerforum

Ibistic afholdt Brugerforum d. 19. Maj 2017 i Oslo. Herunder får du en liste med 6 «Key Takeaways og tips» fra dagens præsentationer.

 
 
 
Keypoint1 User Forum.png
 

Generelt om Ibistic Support

Vi kan kontaktes per mail (support@ibistic.com), per telefon (+45 2617 0285) og chat widget på ibistic.com. Alle kanalerne er åbne mandag til fredag fra 08:00-16:00. For at gøre det nemmere for brugere at følge med, kan man finde information om Driftsstatus her. Og brugervejledninger er tilgænglig via linket her.

Når der indrapporteres sager anbefales det, at inkludere al den information, som kan medvirke til en hurtig håndtering og løsning af sagen. Deriblandt navn / brugernavn, hvilken regnskabsenhed det drejer sig om og evt. dokumentnummer/bilagsnummer. Derudover er det en god ide også at inkludere eventuel fejlkode, skærmbillede/beskrivelse og eventuelt andre relevante filer og logs.

Almindelige sagstyper er datafangst af faktura, administration af kontor og brugere/log in, grænsesnit på faktura og udlæg, integration, workflow, og ønsker om ændringer eller forslag til produkter.

 
 
 
Keypoint2.png
 

Datafangst

Vores scanningspartner, Kollektor, holdt en præsentation, der demonstrerede hvordan datafangstprocessen foregår. Herefter gav Ibistic tips om, hvordan man kan sænke fejlprocenten. For eksempel ved at sikre god kvalitet på det scannede billede af fakturaen. Til invoicedrop anbefaler vi systemgenereret PDF eller TIFF i 300 DPI, sort / hvid, Tekst (mere om invoicedrop her).

Når der indrapporteres datafangstfejl ved scanning, så husk gerne at nævne hvilken regnskabsenhed det drejer sig om og fakturanummeret. Der findes en rapport under Rapporter -> Log -> Invoicedrop: received invoices, som til enhver tid angiver status på dokumenter, der er leveret til invoicedrop. Derudover blev der drøftet diverse typiske fejlscenarier.

 
 
 
Keypoint3.png
 

Integration

Vi orienterede om gode rutiner for at undgå fejl i integration. Du kan finde guides, som beskriver punkterne i detaljer her:

 
 
 
Keypoint4.png
 

Elektronisk Leverandøraktivering

Der blev forklaret om infrastrukturen i Norge, Norden og i Europa, og om hvad, der rør sig på markedet. Der er store fordele ved at skifte fra papir eller PDF/TIFF faktura til elektronisk. Det er hurtigere, der er ingen tolkefejl og det er billigere. I den anledning blev det forklaret, hvordan kunder kan aktiveres i PEPPOL/ELMA (eventuelt i OIOUBL i Nemhandel i Danmark). Kontakt Ibistics Support for nærmere information.

Ibistics kunde Studentsamskipnaden i Oslo holdt en præsentation om deres succeshistorie i forbindelse med aktivering af leverandører til EHF-format. Dernæst holdt vores partner Netwino en præsentation om elektronisk aktiveringsprojekt / Smartbook.

 
 
 
Keypoint5.png
 

Tillægsmoduler og services

 

Der blev demonsteret diverse tillægsmoduler, som kan konfigureres efter ønsker og behov - og du kan finde links til vejledende priser via dette link.

 
 
 
keytakeaway6.png
 

Ibistic Travel & Expense

 

Derudover blev vores expense løsning præsenteret, som er et supplement til vores øvrige løsning -  og du kan finde meget mere information om, fordele og funktioner ved at klikke her.