Ibistic i Finansavisen Norge om implementering af EHF faktura

 

I dagens udgave af Finansavisen Norge bidrager Ibistic med et fagligt indspark i sektionen ”Virksomhedsstyring” , artiklen er af Oddvar Lone. Læs om udviklingen og implementeringen af EHF faktura i Norge og få Ibistics vinkel på den fremtidige udvikling i branchen.

Læs artiklen om udviklingen og implementering af EHF-Faktura her via Business Norge.

 

Læs om udviklingen i branchen og implementeringen af EHF faktura i Norge via Businessnorge.no eller se Finansavisen i dag.

Læs om udviklingen i branchen og implementeringen af EHF faktura i Norge via Businessnorge.no eller se Finansavisen i dag.

Sådan løser SiO fakturahåndtering

 Hvis emnet har fanget din interesse, kan du læse mere om hvordan SiO har oplevet at opnå både økonomiske og administrative fordele med implementeringen af EHF (det norske format for Elektroniske fakturaer, baseret på den europæiske PEPPOL standard). I dag håndterer SiO 100% af deres indgående fakturaer elektronisk. Ud af disse er 85% i EHF format og de resterende 15% er fortolket fra PDF-format, der er ikke tilladt nogen form for papir fakturaer. Brugen af de elektroniske fakturaer øger kvaliteten af regnskabsafdelingens arbejde og behandlingsprocessen i regnskabsafdelingen hos SiO ved hjælp af Ibistic Invoice System – denne proces er automatiseret og mere præcis. Læs artiklen på Businessnorge.no via nedenstående link.

SiO er en interesseorganisation for studerende på 26 uddannelsesinstitutioner med mere end 65.000 studerende i Norge; Oslo og Akershus. https://www.sio.no/en/home