Hvordan kommer vi i gang med Ibistics fakturaflow løsning?

Kom lynhurtigt fra start med Invoice Handling med Ibistic Invoice System - kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe jer i gang. Se, hvordan fakturasystemet virker ved at booke en GRATIS demo, eller ring for at høre mere. Vores team er klar til at fortælle meget mere om, hvordan I kan optimere jeres faktura workflow. Lille, mellemstor eller stor virksomhed - Vi ønsker at supportere virksomheder på alle niveauer med invoice handling, derfor er løsningen fleksibel og kan tilpasses netop jeres behov.

Er der en nem måde at håndtere vores invoice workflow?

Ibistics fakturasystem er intuitivt let at anvende, det gælder for både godkender og regnskabsbruger. I Ibistic Invoice System bliver jeres fakturaer automatisk distribueret og konteret ud fra forudbestemte regler, som I selv sætter op i jeres fakturaflow. På den måde automatiseres og lettes jeres arbejdsgang og I får bedre overblik over jeres Invoice workflow.

 

Hvem ejer vores data og er det nu sikkert i skyen?

Det gør I - og I kan frit disponere over data i Ibistic Invoice System. Ophører aftalen, kan I altid få et udtræk fra fakturasystemet. I kan desuden i løsningen individuelt tildele brugere forskellige rettigheder til at se, rette, godkende, arkivere og tilmed udsende rykkere i Ibistic Invoice System. Vi tager sikkerhed meget alvorligt, derfor opbevares jeres data naturligvis sikkert i skyen.

Hvilke ERP-systemer integrerer Ibistic Invoice System til?

Ibistics faktura workflow forbindes nemt med jeres ERP-system, da Ibistic Invoice handling har standard integrationer til størstedelen af systemerne på markedet. Blandt de systemer, vi har særligt god erfaring med hører E-conomic, Microsoft Dynamics (C5, NAV, AX, VISMA & SAP). Ser du ikke jeres system, er der ingen grund til panik, vores eksperter står klar til at lave en løsning til jer. 

 

Kan vi virkelig booke en GRATIS demo?

I 30 dage kan I få fri adgang til alle features i Invoice fakturasystemet - så I kan se, om det er det rette match for jer. Book en demo her på siden, så kontakter vi jer - og herefter har I fuld adgang til at teste Invoice handling systemet.  

Hvordan og hvornår kan vi få hjælp?

- vi er kun et klik eller ring væk - og vi vil så gerne hjælpe jer! Så I får det optimale ud af jeres fakturasystem, Ibistic Invoice System. Gratis support er altid en del af jeres aftale for Invoice handling og vi sidder klar fra 08-16.